DE MOOISTE COLLECTIE KEUKENS BIJ Van der Vinne Keukens IN Hardenberg

Contact opnemen

DE MOOISTE COLLECTIE KEUKENS BIJ Van der Vinne Keukens IN Hardenberg

Contact opnemen

DE MOOISTE COLLECTIE KEUKENS BIJ Van der Vinne Keukens IN Hardenberg

Contact opnemen

Voor een smaakvolle collectie keukens bent u bij Van der Vinne Keukens in Hardenberg aan het juiste adres. Van uiterst modern en trendy tot een klassiek of tijdloos design, u vindt bij ons de keuken die bij u past tegen een betaalbare prijs. Wij werken voornamelijk met het Duitse merk Ballerina, wat al meer dan 30 jaar staat voor kwaliteit.  

Onze keukencollectie

Bij Van der Vinne Keukens bieden we een breed assortiment keukens met een uitgesproken goede prijs-kwaliteitverhouding. De Ballerina keukens die wij u kunnen leveren zijn moderne keukens in de middelste prijsklasse. Met dit merk, onze ervaring en ons advies op maat met betrekking tot de montage en afwerking, bent u verzekerd van een uitstekend resultaat.

Creatief design en uitstekende uitvoering

Met een Ballerina keuken haalt u kwaliteit en stijl in huis tegen een scherpe prijs. Omdat over smaak niet te twisten valt, biedt Ballerina een uitgebreide collectie uitstekend uitgevoerde keukendesigns. De designs zijn modern uitgevoerd, maar u kunt zowel voor een 

traditioneel of eenvoudig design kiezen als voor een trendy of zelfs excentriek model. Design, functionaliteit en kwaliteit worden optimaal met elkaar verbonden en de fabricage is ingesteld op individueel maatwerk.

Ballerina staat voor:

  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Actueel, compact programma
  • Creatief design
  • Uitstekende technische uitvoering
  • ISO gecertificeerde kwaliteit (kwaliteitszorgsysteem overeenkomstig EN ISO 9001)
  • Continue optimalisering van de producten met betrekking tot milieuaspecten

ISO gecertificeerd en milieuvriendelijk

Onze keukens hebben een uitstekende technische uitvoering en zijn allemaal van ISO gecertificeerde kwaliteit. Bovendien worden de producten binnen de Ballerina keukens continu geoptimaliseerd als het gaat om milieuaspecten. Dit leidt tot een duurzame kwaliteit.

Van der Vinne Keukens
Gramsbergerweg 24 
7772 CW Hardenberg

KVK: 05071866


Contactgegevens

 0523 - 26 84 23

 info@vandervinnekeukens.nl