Van der Vinne Keukens UIT Hardenberg GARANDEERT OPTIMALE MONTAGE EN AFWERKING

Contact opnemen

Van der Vinne Keukens UIT Hardenberg GARANDEERT OPTIMALE MONTAGE EN AFWERKING

Contact opnemen

Van der Vinne Keukens UIT Hardenberg GARANDEERT OPTIMALE MONTAGE EN AFWERKING

Contact opnemen

Een keuken moet uiteraard naadloos passen in zijn omgeving – oftewel uw woning – en bij de mensen die er in wonen en werken. De specialist van Van der Vinne komt daarom graag bij u thuis. Zo kunnen we niet alleen zien waar de keuken moet worden “ingepast” en de ruimte meten, maar ook uw smaak en voorkeur peilen en de sfeer van uw woning proeven.

Onze werkwijze voor de realisatie

Aan de hand van fotopresentaties laten we u een brede collectie keukens en apparatuur zien. Zo kunt u een verantwoorde keuze maken, passend bij uw smaak en stijl, uw financiële mogelijkheden en de ruimte in uw woning. Als u dat wenst, kunt u in onze stijlvolle presentatiekamer bovendien nog meer ideeën en ontwerpen vinden.

We kunnen u tijdens onze afspraak ook diverse fronten en grepen laten zien, zodat u de kleur en stijl van uw keuken kunt aanpassen aan de omgeving.


Na onze kennismaking, het bespreken van uw wensen en het maken van een keukentekening, maken wij geheel vrijblijvend een passende offerte voor u op. U kunt er altijd van uit gaan dat wij u een goede eerlijke prijs bieden. Naast kwaliteit en persoonlijkheid, staan we daar immers voor.Nadat uw keuze is bepaald, zorgen wij voor:


  • Het uitbreken van uw oude keuken
  • Montage van uw nieuwe aanwinst
  • Het (laten) aansluiten van kranen, afvoer en elektrische apparatuur
  • De afwerking

We garanderen hiermee dat uw nieuwe keuken er na ons vertrek “als een plaatje” uitziet. Fijn is dat u tijdens het project precies weet wie u waarbij helpt. Wij werken namelijk al jaren met zijn tweeën: De een is verantwoordelijk voor de verkoop en montage, de ander plant, bestelt en wikkelt alles omtrent de service af. Bovendien werken wij met een gros aan bouwgerelateerde bedrijven en mensen, zodat we een complete service kunnen aanbieden.

Advies op maat

Van der Vinne Keukens biedt u een groot assortiment aan keukens en apparatuur. Om de juiste keuze te kunnen maken, kunt u bij ons rekenen op professioneel advies op maat. Wij denken met u mee, zodat u uw plannen kunt vergelijken met de vele mogelijkheden die wij bieden.

Wij zijn graag uw assistent in de zoektocht naar uw droomkeuken!

Van der Vinne Keukens
Gramsbergerweg 24 
7772 CW Hardenberg

KVK: 05071866


Contactgegevens

 0523 - 26 84 23

 info@vandervinnekeukens.nl